Sinisen helmen meri

Sessio 23
Laivamatka Satain tukikohtaan

Nagosashin kylän kalastaja alukset lipuivat pois kylän rannalta. Koko kuuden sadan hengen kylä oli ahtautunut viiteentoista kalastaja-alukseen.

Ensimmäisen yön aikana huomattiin yhden veneistä hävinneen. Kadonneen veneen matkustajien perheenjäsenet halusivat luonnollisesti lähteä etsimään venettä. Koska yöllä etsiminen olisi todennäköisesti turhaan, odotettiin aamuun, jolloin toinen nopeista laivoista lähetettiin sitä etsimään.

Ahtauden ja kriisin vuoksi laivaston moraali alkoi huolettaa seikkailijoitamme. Moraalin kohottamiseksi päätettiin pitää kädenvääntöhaaste. Kaikkien laivojen paras kädenvääntäjä pääsi vääntämään Zeimsin kanssa kättä. Voittajaksi selviytyi oli yksi kylän samuraista, nimeltään Tokai. Zeims päihitti miehen, mutta Tokai laittoi kovasti hanttiin. Kilpailun jälkeen kadonnut venekin palasi etsintäpartion kanssa ja laivaston (veneistön?) moraali oli korkealla.

Matkaa jatkettiin ja keskiyön paikkeilla oltiin vihdoin perillä Satain saaressa. Kumpikaan edeltä lähetetyistä tiedustelulaivoista ei kuitenkaan löytänyt tukikohtaa saaresta. Hyvin nukutun yön jälkeen Helmen miehistö päätti lähteä jalkaisin tutkimaan saarta. Jonkun aikaa matkattiin rauhassa, kunnes yhtäkkiä puskasta ponnahti esiin kiukkuinen eläin. Se mukiloi yhden mukana olleista kyläläisistä, mutta ryhmä sai elikon nopeasti piiritettyä ja pistettyä päiviltä. Tänään syötäisiin hyvin.

View
Sessio 20, 21 ja 22
Kylän evakuointi

Kaksi lyhyttä sessiota ja yksi “hallinnollinen”. Uudet hahmolomakkeet ja uudet johdannaistaidot otettiin käyttöön. Kaksi uutta taitoa otettiin käyttöön

14.8.2016:

Haavojen sitomista ja lyhyt parley kylän johtavan samurain Rengake Mugenin kanssa. Yhteistuumin todettiin parhaaksi tempuksi evakuoida koko kylä Satain tukikohtaan kalastusveneillä.

31.8.2016

Kylän evakuointi aloitettiin. Godan linnasta tuli 5 kevyttä ratsumiestä kaupunkiin. Koukkasivat kylän ohi rannalla pakkaavien naisten ja miesten kimppuun. Tämän raukkamaisen hyökkäyksen jälkeen taloihin väijytykseen asemoituneet kyläläiset juoksivat rannalle suojelemaan heikompiaan.

6.9.2016

Jatkuu ensi jaksossa!

View
Sessio 19
Eeppinen verilöyly

Seuruetta ei tunnu piiritetyksi joutuminen haittaavan, vaan taistelevat urheasti ja niittävät tylyä tulosta sotilaiden keskellä.

Juuri kun tilanne näyttää kääntyvän paremmaksi, kylän keskusaukiolla olleet kendato-sotilaat saapuvat paikalle kylän omien kendatojen kanssa. Nämä ovat ilmeisesti loikanneet Satain puolelta Hishikatan puolelle.

Sotilaiden päällikkö kersantti Goguro vaatii seuruetta antautumaan, ja Resian yrittää puhua tilannetta auki. Goguro ei kuitenkaan suostu kuuntelemaan muuta kuin antautumista, ja käskee taistelijansa hyökkäykseen!

Mutta ensimmäisten iskujen vaihtojen jälkeen kylän kendatot pistävät miekkansa Hishikatan sotilaiden selkiin. Tämän kavaluuden jälkeen jäljelle jääneet sotilaat on nopeasti siivottu.

View
Sessio 18
Taistelu jatkuu

Seurue siivoaa talon sivustat paettuaan lattian kautta. Taistelevat sissityylillä hetken, Mei käy katollakin jousellaan ammuskelemassa. Joku sotilaista heittää katolle soihdun savustaakseen Mein alas.

Viimein talon edustalla pyörineet sotilaat tajuavat talon olevan jo tyhjä ja sankarien olevan talon takana. Alkaa piirileikki kun sotilaat lähtevät juoksemaan seuruetta takaa. Lopulta jäävät sotilaiden väliin piiritetyksi.

View
Sessio 17
Hyökkäys kylään

Ryhmä on palaamassa sparraustuokioltaan, kun huomavat kylään saapuvan sotilaita. Sotilaat on kylään johdattanut kylän riitapukari Nobei. Nobei on kielinyt Satain ja ryhmän olevan kylässä, ja tämän vuoksi kyläläiset on kuolemaantuomittu maanpetturuudesta!

Ryhmä lähtee Satain luo aikomuksena siirtää hänet ennen kuin hänet löydetään. Heidät kuitenkin huomataan matkalla. Pääsevät talolle jossa Sataita on pidetty. Sotilaat piirittävät talon ja ryhmä on talossa jumissa. Keksivät repiä lattiaan reiän, ja pakenevat lattian kautta.

View
Sessio 16
Sparrausta

Ryhmä lähti harjoittamaan kylän lähistölle taistelutaitojaan sparraamalla, eli testattiin uusia taistelu- ja aloitesääntöjä.

(Päivämäärä arvaus)

View
Sessio 15

Ryhmä vietti yönsä vankeina ladossa, mutta aamulla pääsivät vapaaksi. Heidän tarinansa on tarkastettu ja heihin uskottiin, mutta saivat mukaansa vartijasaattueen.

Päivän aikana tutustuivat kylään, ja tavernassa eivät voineet välttyä paikallisen kiusanhengen Nobein ärsyttävältä käytökseltä. Tilanne eskaloitui ja lopulta Zeims haastoi riitapukarin painiotteluun. Zeims pisti miehen tantereeseen sen kummemmitta ongelmitta.

Tapahtuman silminnäkijät olivat selvästi tyytyväisiä Nobein saamasta läksytyksestä ja Zeimssillä on peliä tavernan palvelustytön kanssa, jonka he Nobein ahdistelulta pelastivat. Loppupäivän sankarit rauhoittuivat kylvyssä.

Yöllä Mei päätti pistää riitapukari Nobein hengiltä kostoaikeiden pelossa. Nobei ei kuitenkaan ollut omassa talossaan, joten Mein oli palattava takaisin yöpaikkaan tyhjin käsin.

View
Sessio 14
Satai löytyy

Lähtevät Kauppalasta kohti merta. Reilun tunnin matkan jälkeen saapuvat pieneen kalastajakylään.

Keskustelevat parin vanhuksen kanssa Sataista. Resianin charmin vuoksi miehet kertovat Satailla olevan diili melkein kaikkien Kotanoi-niemen kalastajakylien kanssa.

Tekevät diilin kalastajan vaimon kanssa, että hänen miehensä kuljettaa heidät kalastamasta tultuaan pohjoiskärkeen. Seurue viettää päivän kyseisen kalastajan kodissa vieraina. Resian vikittelee kalastajan vaimoa, mutta tämän äiti/anoppi suojelee tyttärensä siveyttä ja pysäyttää asiat, ennen kuin mitään peruuttamatonta ehtii tapahtumaan. Olbert tutkiskeli äidin/anopin yrttejä.

Kalastajien saavuttua meriltä, sopivat, että seuraavana päivänä lähdetään, niin että pääsevät mahdollisimman pitkän matkan veneellä. Resian ja Olbert viettävät illan kyläläisten kanssa juopotellen, Sebastion katselee merta, Zeims vartioi tulta ja Mei pitää vartiota puussa.

Seuraavana päivänä seilaavat kalastajan kyydillä Kotanoi-niemen kärkeen. Kävelevät läheiseen kylään ja kyselevät tavernan pitäjältä Sataista.

View
Sessio 13
Matka jatkuu
View
Sessio 12
Kohtaaminen Hishikatan kuriirin kanssa

Seikkailijamme jatkoivat matkaansa kohti lordi Satain mahdollista olinpaikkaa. Kohtasivat Hishikatan kuriirin mutta epäonnistuvat väijyttämään hänet. Kuriirin etsintäpartioksi värväämä ryhmä maanviljelijöitä sai seikkailijamme kiinni, mutta tilanteesta selvittiin ilman verenvuodatusta.

View

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.